Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Dis over Dalgaard Slot

System: Systemløst
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Gitte Søe-Larsen

Beskrivning

Den lette dis bølgede i uformelige skygger over den øde hede, hvor et par forkrøblede træer stod som sorte silhouetter mod den lysgrå himmel. Det var allerede oppe af dagen, mend et var som om solen ikke rigtig kunne trænge igennem og generobre Dalgaard fra den mørke nat. En skikkelse stod ensom på Slottets øverste balkom og så ud over landskabet der lignede en helt anden verden.

i det fjerne hørtes havet og mågernes skrig som klagende spøgelser. "Når mågerne flyver over land kommer der storm" blev der sagt. Skikkelsen skuttede sig og strøg nervøst en hånd gennem håret.

Hvad var det ved Dalgaard og dets beboere der sendte kuldegys gennem kroppen? Hvorfor var det nordre tårn stadig aflåst og hvad gemte den gamle strider olderfrue i den gamle krypt nær slottet?

Skikkelsen rystede på hovedet og lo en lille nervøs latter som sekundet efter lød både falsk og uhyggeligt. "Hvorfor er jeg selv kommet hertil? jeg burde vende mig og løbe inden det er for sent.... Inden hvad er for sent? jeg vrøvler." Igen så skikkelsen ud over disen, men bevidstheden om at mere lå skjult i Dalgaards jord end godt var og at et mysterium hér skulle løses lød som en hvisken fra slottets mure.

Spelat på

ESFROAG (2009)


Skicka in rättelser om den här sidan