Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Dis over Dalgaard Slot

System: Systemløst
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Gitte Søe-Larsen

Beschreibung

Den lette dis bølgede i uformelige skygger over den øde hede, hvor et par forkrøblede træer stod som sorte silhouetter mod den lysgrå himmel. Det var allerede oppe af dagen, mend et var som om solen ikke rigtig kunne trænge igennem og generobre Dalgaard fra den mørke nat. En skikkelse stod ensom på Slottets øverste balkom og så ud over landskabet der lignede en helt anden verden.

i det fjerne hørtes havet og mågernes skrig som klagende spøgelser. "Når mågerne flyver over land kommer der storm" blev der sagt. Skikkelsen skuttede sig og strøg nervøst en hånd gennem håret.

Hvad var det ved Dalgaard og dets beboere der sendte kuldegys gennem kroppen? Hvorfor var det nordre tårn stadig aflåst og hvad gemte den gamle strider olderfrue i den gamle krypt nær slottet?

Skikkelsen rystede på hovedet og lo en lille nervøs latter som sekundet efter lød både falsk og uhyggeligt. "Hvorfor er jeg selv kommet hertil? jeg burde vende mig og løbe inden det er for sent.... Inden hvad er for sent? jeg vrøvler." Igen så skikkelsen ud over disen, men bevidstheden om at mere lå skjult i Dalgaards jord end godt var og at et mysterium hér skulle løses lød som en hvisken fra slottets mure.

Hier gespielt worden

ESFROAG (2009)


Korrektionen für diese Seite einschicken