Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Lullaby Ladies

System: Basic Roleplaying
Genre: Action, Drama
Deltagare: 1 SL, 3-5 spelare

Av

✏️Gitte Søe-Larsen

Beskrivning

En hæs saxofon hvæsede ud over dansegulvet i et nærmest trodsigt tempo og blandede sig med den brusende lyd af stemmer fra mennesker, der lo og snakkede. Hun lod sit blik glide ud over mængden, der lystigt og med ungdommens ligegyldige ignorance tumlede afsted i natten. Hendes hals var tør, men alligevel skubbede hun sin lemonadedrik i det højstilkede glas fra sig. Hun havde brug for noget stærkere. De sidste par sjusser i lommelærken, havde ikke været nok til at dulme hendes hjerne eller hjertes heftige trommen. Til stadighed så hun flyene for sig – dem, der drønede henover himlen og kastede deres læs af ild, blod og sorg ned over de sønderbombede skove. Hun kunne høre gråden, der havde klistret sig fast i ørerne og lugten der brændte al smag bort og efterlod mad som aske i hendes mund.

Hun rejste sig med en vaklen, på de høje hæle, og fnisede lettere hysterisk, idet hun genvandt balancen. Hun rettede kort på den stramtsiddende nederdel og de fine gyldne krøller, som var opsat efter absolut sidste mode. Hvor var det hele bare latterligt – alt fra det fyldte dansegulv, hvor de unge uvidende mænd stolt fremviste deres fintpressede uniformer som hanekyllinger inden jagtsæsonen, til de unge piger, der koket lo og smilede til soldaterne med røde læber. Læber med samme farve som det blod, drengene ville spilde på slagmarken.

Hun rettede sig op i sin fulde højde og åbnede tasken med et klikkende, lille vrid. Dér lå papiret, som havde kastet hende ud i et fortvivlet behov for at drukne sig selv i den farverige ungdomsfest, der kunne få ethvert fjols til at glemme krigen. Problemet var, at hun var intet fjols, og blækket der var presset ind i papiret med sorgens bogstaver på uskyldens ligklæde gjorde nar af hende og det tomrum der var hendes liv.

Fru Lily Hampson
Vi beklager at måtte informere dem om, at deres mand kaptajn Hampson er faldet i kamp mod den tyske værnemagt. Kaptajn Hampson gav sit liv for sine mænd, sine kammerater, i krigen og De kan være stolt af måden, hvorpå han gik sin død i møde.
Vi må desværre informere Dem om, at vi ikke kan sende Dem Deres mands lig og at han ikke har efterladt Dem nogle personlige effekter.
Vi beklager dybt Deres tab, men vi ved, at De fortsat vil være en tro englænderinde og holde sammen på Deres familie.

De venligste Hilsener
Major Henry Sutton

 :
Offgame:
Lullaby Ladies er en samling af kvinder, der af forskellige årsager, har meldt sig under fanerne i den britiske hær i et håb om at gøre en forskel eller blot at flygte fra deres tidligere liv. Kvinderne er meget forskellige og deres drømme ligeså. Nogle bærer drømmene som grus i lommen mens andre stadig tror på at deres fremtid er fuld af lys og kærlighed.
Men hvad sker der, når kvinder der er vant til at mænd – fædre, brødre er deres faste holdepunkt, pludselig forsøger at spille en vigtig rolle i en verdenskrig, der truer dem alle, men også må kæmpe mod deres eget køn? Hvad sker der, når en håndfuld ganske almindelige piger skal lære om livet midt i et land, der er præget af krig og skal forstå, at selvom selvforagt, had og dyb sorg fylder deres verden, er der altid nogle følelser, der er større og stærkere.

Spillet her henvender sig til dig, der gerne vil spille med fokus på din karakter og den personlige historie. Forløsningen i den enkelte er i fokus sideløbende med en historie om en verdenskrig. Karaktererne i spillet vil ALLE være kvinder, så du skal som mandlig spiller være villig til at prøve kræfter med at spille et andet køn.

Spelat på

ESFROAG (2015)


Skicka in rättelser om den här sidan