Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Toon (VC7)

System: Toon
Deltagare: 3-4 spelare

Av

✏️Erik Wittchen

Beskrivning

Ligesom sidste år uddanner vi TOON animatorer til turneringen lørdag kl. 10. Meld dig til her hvis du ønsker at flække af grin to gange på 24 timer: som spiller her og som spilmester om lørdagen. Hvis vi kan arrangere det, vil kurste indeholde en privat fremvisning af de mest TOONede tegnefilm vi kan finde.

Igen i år vil der blive tale om en quick-turnering, hvor første del (fredag aften) er animatortræning, og hvor anden del (lørdag) er selve konkurrencen.

Det betyder naturligvis ikke, at dem der deltager i animatorkurset er chanceløse m.h.t. at vinde turneringen, thi hvis det viser sig , at en af animatoreleverne er bedre en turneringsdeltagerne, ja så tilfalder prisen naturligvis den bedste!

For dem der imod forventning ikke aner en pind om hvad TOON er for et spil, så lad mig lige gennemgå spillereglerne:

TOON er et rollespil (FRPG) hvor deltagerne skal påtage sig rollen som en tegnefilm-figur, gerne (allerhelst) er der ikke er kendt endnu. Figurernes karakteristika er fastlagt på forhåne i denne sammenhæng. Spillet ledes af en ANIMATOR og der kan deltage 3-4 spillere pr. hold.

Kendskab til tegnefilm er en nødvendighed - især ROADRUNNER, med Grim E. Ulv!

Af spilleregler er 3 paragraffer nødvendige at kende:
1) Glem alt hvad du ved om RPG, TAL FØR DU TÆNKER!!!
2) Spild aldrig tid på at redde din figur ud af en livsfarlig situation. EN TEGNEFILMHELT KAN ALDRIG DØ !!!
Du har vel set tegnefilm hvor helten/heltinden bliver sprængt i småstykker, mast flad af en damptromle eller lignende - de dør aldrig af det, de er med i næste scene, friske og raske som aldrig før. En TOON-helt dør aldrig, men er "nede" i tre minutter - den tid det tager at genvinde alle "hit-points".
3) Du scorer ikke points ved at opføre dig rationelt, "bøffer" giver langt flere points, men bedste af alt: Hvis du får animatoren til at bryde sammen i latterkrampe, så er du i eliten.

Spelat på

Viking-Con 7 (1988)


Skicka in rättelser om den här sidan