Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Toon (VC7)

System: Toon
Teilnehmer: 3-4 Spieler

Von

✏️Erik Wittchen

Beschreibung

Ligesom sidste år uddanner vi TOON animatorer til turneringen lørdag kl. 10. Meld dig til her hvis du ønsker at flække af grin to gange på 24 timer: som spiller her og som spilmester om lørdagen. Hvis vi kan arrangere det, vil kurste indeholde en privat fremvisning af de mest TOONede tegnefilm vi kan finde.

Igen i år vil der blive tale om en quick-turnering, hvor første del (fredag aften) er animatortræning, og hvor anden del (lørdag) er selve konkurrencen.

Det betyder naturligvis ikke, at dem der deltager i animatorkurset er chanceløse m.h.t. at vinde turneringen, thi hvis det viser sig , at en af animatoreleverne er bedre en turneringsdeltagerne, ja så tilfalder prisen naturligvis den bedste!

For dem der imod forventning ikke aner en pind om hvad TOON er for et spil, så lad mig lige gennemgå spillereglerne:

TOON er et rollespil (FRPG) hvor deltagerne skal påtage sig rollen som en tegnefilm-figur, gerne (allerhelst) er der ikke er kendt endnu. Figurernes karakteristika er fastlagt på forhåne i denne sammenhæng. Spillet ledes af en ANIMATOR og der kan deltage 3-4 spillere pr. hold.

Kendskab til tegnefilm er en nødvendighed - især ROADRUNNER, med Grim E. Ulv!

Af spilleregler er 3 paragraffer nødvendige at kende:
1) Glem alt hvad du ved om RPG, TAL FØR DU TÆNKER!!!
2) Spild aldrig tid på at redde din figur ud af en livsfarlig situation. EN TEGNEFILMHELT KAN ALDRIG DØ !!!
Du har vel set tegnefilm hvor helten/heltinden bliver sprængt i småstykker, mast flad af en damptromle eller lignende - de dør aldrig af det, de er med i næste scene, friske og raske som aldrig før. En TOON-helt dør aldrig, men er "nede" i tre minutter - den tid det tager at genvinde alle "hit-points".
3) Du scorer ikke points ved at opføre dig rationelt, "bøffer" giver langt flere points, men bedste af alt: Hvis du får animatoren til at bryde sammen i latterkrampe, så er du i eliten.

Hier gespielt worden

Viking-Con 7 (1988)


Korrektionen für diese Seite einschicken