Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Cults of Arkham

Omslag till Cults of Arkham

Deltagare: 3-4 spelare

Av

GrafiskformMads Brynnum

Beskrivning

Cults of Arkham vender Lovecrafts mythos på hovedet. Der er ikke noget med at ofre sin forstand for at forsvare verden. Nej, din opgave er at fremmane unævnelige rædsler og få det hele til at gå under. Og vanvid er bare et skridt på vejen.

Cults of Arkham er et spil om at få verden til at gå under på din måde. Du styrer en gruppe mere eller mindre vanvittige kultister, og målet er at være den første der får fremmanet lige netop din favorit når det gælder unævnelige rædsler.

Konkret foregår det ved at løse forskellige missioner i Arkham (og derved få victory points). Men undervejs kan du selvfølgelig også give dine dudes fedt udstyr, dystre spells og mærkelige artefakter, ligesom du skal forsøge at undgå de investigators som konstant forsøger at stikke jer en kæp i hjulet – eller tæve dem hvis det er mere din stil. Og, nåja, så skal du selvfølgelig også kæmpe mod de andre kultister, for det er bare ikke det samme hvis en anden gud end lige netop din æder dig.

Grundstammen er spillet er speciallavede terninger som bruges til at rykke dine kultister og til at gøre ting i Arkham. Men jo længere hen i spillet du kommer og jo galere dine kultister bliver, jo mindre sikker kan du være på at terningerne viser lige præcis de resultater du skal bruge. Vanvid er nok et skridt på vejen, men det er også et helvedes hyr.

Spelat på

Fastaval (2014)
Viking-Con 34 (2015)
Københavns Spilfestival (2017)

Priser

Fastaval (2014)

Nominerad, Bedste Brætspil
Her besøger vi Lovecrafts horrorunivers, som vi kender og elsker det, men denne gang er alt vendt på hovedet. Spillerne kontrollerer en sindsyg kult, som forsøger at lægge gaderne øde, ved at fremmane hver deres Great Old One. Nu er det din tur til at gå på kirkegården og plyndre de døde, ofre vennerne og studere sort magi på Miskatonic University for at sikre herredømmet over Arkham.

Cults of Arkham nomineres for at vende verden på hovedet og sætte scenen for sort magi med eventkort, hemmelige missioner, offerknive og kultister der må til psykologen for at klare deres næste terningkast.

“Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn”

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan