Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Grotesk

Omslag till Grotesk

(aka: Grotesque)

Genre: Komedie
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Mads Brynnum

Ladda ned

PDF Scenariet (2,5 MB)

Beskrivning

Du burde nok sige nej til Mathias’ tilbud. Ja, I var venner dengang i Grotesk – dengang I skabte skandaler og skandaløs kunst. Eller, dengang du gjorde. De andre nåede aldrig rigtigt dit niveau. Han siger godt nok at filmen skal være en hyldest til alt det i lavede, men du ved også godt han bebrejder dig for at have solgt ud og få gruppen til at gå i opløsning. Og du er ærlig talt lidt i tvivl om hvorvidt han har en skjult dagsorden.

Men omvendt vil du også gerne være berømt igen. Du kunne noget dengang, og de seneste år har du bestemt ikke fået den anerkendelse dine evner fortjener. Og hvad så hvis Mathias har en skjult dagsorden? Hvad så hvis I kommer til at kæmpe lidt om hvem der egentlig kan se bedst ud? Det er jo bare ligesom det altid har været, og hvis du skal være helt ærlig savner du lidt de unge år. For I var sgu cool. Du var cool. Og i sidste ende handler det jo ikke om hvad der skete, men om hvordan historien fortælles.

Grotesk er en komedie om at sælge ud. Om kunst, om berømmelse, om livet der blander sig og om hvad man egentlig kæmper for. Men frem for alt er det en historie om at bevare magten over sine egne fortællinger – og om at man altid ser godt ud ved siden af nogen der for alvor fejler.

Scenariet er en stand alone sequel til Forsmåelse. Forhåndskendskab er ikke på nogen måde nødvendigt.
__________________

Spelat på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)
Jul på Heden (2017)

Priser

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nominerad, Bedste Formidling [+]
Nominerad, Bedste Scenarie [+]

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan