Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Grotesk

Forside til Grotesk

(AKA: Grotesque)

Genre: Komedie
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Mads Brynnum

Download

PDF Scenariet [dansk] (2,5 MB)

Foromtale

Du burde nok sige nej til Mathias’ tilbud. Ja, I var venner dengang i Grotesk – dengang I skabte skandaler og skandaløs kunst. Eller, dengang du gjorde. De andre nåede aldrig rigtigt dit niveau. Han siger godt nok at filmen skal være en hyldest til alt det i lavede, men du ved også godt han bebrejder dig for at have solgt ud og få gruppen til at gå i opløsning. Og du er ærlig talt lidt i tvivl om hvorvidt han har en skjult dagsorden.

Men omvendt vil du også gerne være berømt igen. Du kunne noget dengang, og de seneste år har du bestemt ikke fået den anerkendelse dine evner fortjener. Og hvad så hvis Mathias har en skjult dagsorden? Hvad så hvis I kommer til at kæmpe lidt om hvem der egentlig kan se bedst ud? Det er jo bare ligesom det altid har været, og hvis du skal være helt ærlig savner du lidt de unge år. For I var sgu cool. Du var cool. Og i sidste ende handler det jo ikke om hvad der skete, men om hvordan historien fortælles.

Grotesk er en komedie om at sælge ud. Om kunst, om berømmelse, om livet der blander sig og om hvad man egentlig kæmper for. Men frem for alt er det en historie om at bevare magten over sine egne fortællinger – og om at man altid ser godt ud ved siden af nogen der for alvor fejler.

Scenariet er en stand alone sequel til Forsmåelse. Forhåndskendskab er ikke på nogen måde nødvendigt.
__________________

Spillet på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)
Jul på Heden (2017)

Priser

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nomineret, Bedste Formidling
De mange lag i Mathias Grøndums opgør med fortiden pakkes pædagogisk ud gennem en forbilledligt opbygget tekst, der også sikrer, at spilleder kan bevare overblikket, når kampen om fame først går i gang.
Nomineret, Bedste Scenarie
Mathias og resten af kunstnergruppen Grotesk dykker ned i deres fælles fortid og skaber sammen en hylende morsom satirisk komedie. Gennem spillernes kamp imod hinanden og spillederen spidder scenariet kærligt et miljø, hvor umodne douchebags kæmper om at være på toppen.


Indsend rettelser for denne side