Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Hinterlandet: Højen med de mange døre

(aka: Hinterlandet: Monumentet på bakken)

System: Hinterlandet
Genre: Fantasy, Helcon
Deltagare: 1 SL, 3-6 spelare

Av

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Beskrivning

Ude mod nordøst ligger en gammel ruin tre dages rejse fra Lucinius’ fæstning. Hver gang rejsende kommer derfra, fortæller de sære og hårrejsende historier fra ruinen. Nogle beretter, at stedet er hjemsted for 12 ogre-brødre, andre fortæller om slangetroldmanden, og atter andre fortæller om skarer af hvileløse døde. En vandringsmand fortalte om en forunderlig vinkælder, inden han døde af druk i fæstningens skænkestue - han var forbandet, hviskede nogen - mens en eventyrer fortalte et skjult kammer fyldt til randen med skatte.
Nu er det blevet for meget for den gode kommandant Lucinius, hvis opgave det er at forsvare kejserrigets grænse mod vildskaben og ondskaben i ødemarken. Han har kaldt eventyrere, lykkeriddere og helte til sin fæstning, og han udlover en dusør til den, der kan finde ud, hvad er sandt og hvad er falsk omkring ruinen, og som kan komme det onde i ruinen til livs.

Højen med de mange døre er oldschool rollespil, og henter sin inspiration fra materiale så oldschool, at de fleste rollespillere, du kender, endnu ikke var født, da det blev spillet (1977-1984). I “Højen med de mange døre” udforskes mystiske huler, monstre konfronteres, og forunderlige skatte findes, men lige om hjørnet lurer de fæleste fælder og de forfærdeligste skurke. “Højen med de mange døre” bruger en enkel variant af D&D-reglerne, som tager kort tid at lære.

Spelat på

Vintersol (2013)
Fastaval (2013)

Trivia

Länkar

Hinterlandets side: https://mgreis.wordpress.com/archieves/Skicka in rättelser om den här sidan