Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Hinterlandet: Højen med de mange døre

(AKA: Hinterlandet: Monumentet på bakken)

System: Hinterlandet
Genre: Fantasy, Helcon
Deltagere: 1 GM, 3-6 spillere

Af

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Foromtale

Ude mod nordøst ligger en gammel ruin tre dages rejse fra Lucinius’ fæstning. Hver gang rejsende kommer derfra, fortæller de sære og hårrejsende historier fra ruinen. Nogle beretter, at stedet er hjemsted for 12 ogre-brødre, andre fortæller om slangetroldmanden, og atter andre fortæller om skarer af hvileløse døde. En vandringsmand fortalte om en forunderlig vinkælder, inden han døde af druk i fæstningens skænkestue - han var forbandet, hviskede nogen - mens en eventyrer fortalte et skjult kammer fyldt til randen med skatte.
Nu er det blevet for meget for den gode kommandant Lucinius, hvis opgave det er at forsvare kejserrigets grænse mod vildskaben og ondskaben i ødemarken. Han har kaldt eventyrere, lykkeriddere og helte til sin fæstning, og han udlover en dusør til den, der kan finde ud, hvad er sandt og hvad er falsk omkring ruinen, og som kan komme det onde i ruinen til livs.

Højen med de mange døre er oldschool rollespil, og henter sin inspiration fra materiale så oldschool, at de fleste rollespillere, du kender, endnu ikke var født, da det blev spillet (1977-1984). I “Højen med de mange døre” udforskes mystiske huler, monstre konfronteres, og forunderlige skatte findes, men lige om hjørnet lurer de fæleste fælder og de forfærdeligste skurke. “Højen med de mange døre” bruger en enkel variant af D&D-reglerne, som tager kort tid at lære.

Spillet på

Vintersol (2013)
Fastaval (2013)

Trivia

LinksIndsend rettelser for denne side