Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Ved skorpionens gift

System: Legend of the Five Rings 3rd edition

Av

✏️Thomas Thomsen

Beskrivning

Træerne langs den brolagte vej står næsten nøgne med kun få gyldne blade tilbage, mens vejen er holdt fuldstændig ren for efterårets løvfald - en gerning udført med største omhyggelighed.
Ad denne vej bevæger sig en rigt dekoreret bærestol båret af robuste tjenere i fine klæder og omgivet af vagter. Alt i hvide og himmelblå farver og med flagrende bannere prydet med den blå trane på en hvid baggrund. Den bevæger sig langsomt, men sikkert ad stien mod slottet på toppen af plateauet, mod Kyuden Bayushi. Mod skorpionklanens hovedsæde et af Rokugans farligste steder, men også stedet for dette års vinterhof. Traditionen byder, at Kejseren hvert år afholder vinterhof hos en af Rokugans klaner og dette år hos den svigagtige skorpionklan, som uden tvivl er vel forberedte.
Doji Miyako betragter sit spejlbillede og forsøger at rette på sin allerede perfekte sminke, men det er svært, for bærestolen gynger og hænderne ryster. Hun er nervøs, for det er hendes første vinterhof, og forventningerne til hende er store. Hendes mindste fejltrin vil uden tvivl blive brugt imod hende, og hun håber, at hendes lille delegation af loyale samuraier kan manøvrere sig sikkert igennem det net af løgne og intriger, der er bredt ud foran dem. Hun håber
på succes og anerkendelse, som dette hof også vil kunne sikre hende.
Rokugans hof – magtens tinde – stedet hvor det mindste fejltrin kan betyde din død og måske krig og ødelæggelse for din klan. Men også stedet for de smukkeste og de mest usøgte middage og kunstneriske optrædener. Stedet hvor store sejre kan opnås, uden en dråbe blod skal spildes, og det er hvad Doji Miyako vil stræbe efter.

Spelat på

DrageCon 11 (2009)


Skicka in rättelser om den här sidan