Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Ved skorpionens gift

System: Legend of the Five Rings 3rd edition

Von

✏️Thomas Thomsen

Beschreibung

Træerne langs den brolagte vej står næsten nøgne med kun få gyldne blade tilbage, mens vejen er holdt fuldstændig ren for efterårets løvfald - en gerning udført med største omhyggelighed.
Ad denne vej bevæger sig en rigt dekoreret bærestol båret af robuste tjenere i fine klæder og omgivet af vagter. Alt i hvide og himmelblå farver og med flagrende bannere prydet med den blå trane på en hvid baggrund. Den bevæger sig langsomt, men sikkert ad stien mod slottet på toppen af plateauet, mod Kyuden Bayushi. Mod skorpionklanens hovedsæde et af Rokugans farligste steder, men også stedet for dette års vinterhof. Traditionen byder, at Kejseren hvert år afholder vinterhof hos en af Rokugans klaner og dette år hos den svigagtige skorpionklan, som uden tvivl er vel forberedte.
Doji Miyako betragter sit spejlbillede og forsøger at rette på sin allerede perfekte sminke, men det er svært, for bærestolen gynger og hænderne ryster. Hun er nervøs, for det er hendes første vinterhof, og forventningerne til hende er store. Hendes mindste fejltrin vil uden tvivl blive brugt imod hende, og hun håber, at hendes lille delegation af loyale samuraier kan manøvrere sig sikkert igennem det net af løgne og intriger, der er bredt ud foran dem. Hun håber
på succes og anerkendelse, som dette hof også vil kunne sikre hende.
Rokugans hof – magtens tinde – stedet hvor det mindste fejltrin kan betyde din død og måske krig og ødelæggelse for din klan. Men også stedet for de smukkeste og de mest usøgte middage og kunstneriske optrædener. Stedet hvor store sejre kan opnås, uden en dråbe blod skal spildes, og det er hvad Doji Miyako vil stræbe efter.

Hier gespielt worden

DrageCon 11 (2009)


Korrektionen für diese Seite einschicken