Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Når jeg ser en nazi heile

System: Basic Roleplaying
Genre: Komedie
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Peter Jones
✏️Simon Aakjær

Beskrivning

Gertrude Stein udtalte engang: "Kommunster er mennesker, der bilder sig ind at de har haft en ulykkelig barndom." Helt forkert var det måske ikke.

Efter kampen mod Rebel og P.E.T. i Viborgs gader var Red Ungdom Viborg udsat for megen tumult, hvilket i sidste ende førte til et fredeligt farvel til det Red Ungdom, vi kendte. Heldigvis var der ingen sure miner blandt vores venner, så der var egentlig ingen grund til, at de ikke skulle samles for påny at gennemgå hårde prøvelser i kampen mod fascismens dekadente styre. Og hvorfor skulle det i øvrigt ikke foregå i Indien, og hvorfor hvorfor skulle vi ikke høre Liv, P.K., Gunner, Elvis, Kris og Mary skråle: "Fascister, nazister - hak dem til medister!" så højt, at det tog ladegreb i vores underliv?!

"Når jeg ser en nazi heile" er et pseudo-kataklysmisk, socialrealistisk high-concept multimedie-scenarie, der er en selvstændig opfølger til "Når jeg ser en Shelltank brænde". Mest af alt er det dog et eventyr i bedste James Bond møder Indiana Jones-stil.

Spelat på

Fastaval (1998)
Orkon - Mafia (1998)


Skicka in rättelser om den här sidan