Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Når jeg ser en nazi heile

System: Basic Roleplaying
Genre: Komedie
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Peter Jones
✏️Simon Aakjær

Beschreibung

Gertrude Stein udtalte engang: "Kommunster er mennesker, der bilder sig ind at de har haft en ulykkelig barndom." Helt forkert var det måske ikke.

Efter kampen mod Rebel og P.E.T. i Viborgs gader var Red Ungdom Viborg udsat for megen tumult, hvilket i sidste ende førte til et fredeligt farvel til det Red Ungdom, vi kendte. Heldigvis var der ingen sure miner blandt vores venner, så der var egentlig ingen grund til, at de ikke skulle samles for påny at gennemgå hårde prøvelser i kampen mod fascismens dekadente styre. Og hvorfor skulle det i øvrigt ikke foregå i Indien, og hvorfor hvorfor skulle vi ikke høre Liv, P.K., Gunner, Elvis, Kris og Mary skråle: "Fascister, nazister - hak dem til medister!" så højt, at det tog ladegreb i vores underliv?!

"Når jeg ser en nazi heile" er et pseudo-kataklysmisk, socialrealistisk high-concept multimedie-scenarie, der er en selvstændig opfølger til "Når jeg ser en Shelltank brænde". Mest af alt er det dog et eventyr i bedste James Bond møder Indiana Jones-stil.

Hier gespielt worden

Fastaval (1998)
Orkon - Mafia (1998)


Korrektionen für diese Seite einschicken