Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Hinterlandet: Hvad orkerne holder hemmeligt

Omslag till Hinterlandet: Hvad orkerne holder hemmeligt

(aka: Hinterlandet: Den kidnappede kejserlige ingeniør)

System: Hinterlandet
Genre: Fantasy
Deltagare: 1 SL, 2-6 spelare

Av

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Ladda ned

PDF Hvad orkerne holder hemmeligt (1,3 MB)

Beskrivning

På kanten til Kejserriget ligger en ødemark kaldet Hinterlandet. I begyndelsen troede man landet tomt og ubeboet, men ekspedition efter ekspedition af eventyrere har afsløret, at Hinterlandet gemmer ruinerne af en
ældgammel civilisation, der er forsvundet ud af historie-bøgerne. Kom med på ekspedition ud i Hinterlandet til de glemte ruiner.

Hinterlandet på Viking-Con består af fire forskellige eventyr. Eventyrerne hænger ikke sammen, men er helt forskellige eventyr, der kan spilles i fri rækkefølge. De fire eventyr vil være til rådighed i hver spilblok.

Hvad orkerne holder hemmeligt
Hvad skal orker bruge en kejserlige ingeniør til? Ingen ved det, men de har kidnappet en og slæbt ham ned i nogle grotter dybt under jorden. Hvad lurer der hernede, og hvilke fæler planer har orkerne? - Og er det rigtigt, de har en trold i deres tjeneste?
- Hvem vover at følge orkerne under jorden og befri den kidnappede ingeniør?

Hinterlandet er oldschool fantasy-rollespil inspireret af Dungeons & Dragons. I Hinterlandet udforsker vi huler, kortlægger dungeons og konfronterer orker, gobliner og de ting, der ikke kan sættes navn på.
Regelsystemet til Hinterlandet er hurtigt at lære, og det er et rollespil, som det er let for nye spilledere at mestre.
Hinterlandet er en levende kampagne, som går på tværs af rollespilsconner. Har du en karakter fra en tidligere con, må du genbruge den på Viking-Con, og du kan bruge din karakter i alle eventyrerne på Viking-Con (hvis din karakter altså overlever, det er ikke helt ufarligt), og du kan spille videre med din karakter på kommende conner.
Hinterlandet er klassisk fantasy-rollespil, det er oldschool, og det er for alle, der gerne vil prøve at udforske huler, som det blev gjort tilbage i 1970’erne og i begyndelsen af 1980’erne. Regelkundskab er ikke nødvendigt.

Spelat på

Viking-Con 32 (2013)
Hammercon (2018)

Trivia

Länkar

Hinterlandets side: https://mgreis.wordpress.com/archieves/Skicka in rättelser om den här sidan