Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Hinterlandet: Hvad orkerne holder hemmeligt

Forside til Hinterlandet: Hvad orkerne holder hemmeligt

(AKA: Hinterlandet: Den kidnappede kejserlige ingeniør)

System: Hinterlandet
Genre: Fantasy
Deltagere: 1 GM, 2-6 spillere

Af

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Download

PDF Hvad orkerne holder hemmeligt (1,3 MB)

Foromtale

På kanten til Kejserriget ligger en ødemark kaldet Hinterlandet. I begyndelsen troede man landet tomt og ubeboet, men ekspedition efter ekspedition af eventyrere har afsløret, at Hinterlandet gemmer ruinerne af en
ældgammel civilisation, der er forsvundet ud af historie-bøgerne. Kom med på ekspedition ud i Hinterlandet til de glemte ruiner.

Hinterlandet på Viking-Con består af fire forskellige eventyr. Eventyrerne hænger ikke sammen, men er helt forskellige eventyr, der kan spilles i fri rækkefølge. De fire eventyr vil være til rådighed i hver spilblok.

Hvad orkerne holder hemmeligt
Hvad skal orker bruge en kejserlige ingeniør til? Ingen ved det, men de har kidnappet en og slæbt ham ned i nogle grotter dybt under jorden. Hvad lurer der hernede, og hvilke fæler planer har orkerne? - Og er det rigtigt, de har en trold i deres tjeneste?
- Hvem vover at følge orkerne under jorden og befri den kidnappede ingeniør?

Hinterlandet er oldschool fantasy-rollespil inspireret af Dungeons & Dragons. I Hinterlandet udforsker vi huler, kortlægger dungeons og konfronterer orker, gobliner og de ting, der ikke kan sættes navn på.
Regelsystemet til Hinterlandet er hurtigt at lære, og det er et rollespil, som det er let for nye spilledere at mestre.
Hinterlandet er en levende kampagne, som går på tværs af rollespilsconner. Har du en karakter fra en tidligere con, må du genbruge den på Viking-Con, og du kan bruge din karakter i alle eventyrerne på Viking-Con (hvis din karakter altså overlever, det er ikke helt ufarligt), og du kan spille videre med din karakter på kommende conner.
Hinterlandet er klassisk fantasy-rollespil, det er oldschool, og det er for alle, der gerne vil prøve at udforske huler, som det blev gjort tilbage i 1970’erne og i begyndelsen af 1980’erne. Regelkundskab er ikke nødvendigt.

Spillet på

Viking-Con 32 (2013)
Hammercon (2018)

Trivia

Links

Hinterlandets side: https://mgreis.wordpress.com/archieves/Indsend rettelser for denne side