Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Hinterlandet: Den hemmelige have

Forside til Hinterlandet: Den hemmelige have

(AKA: Hinterlandet: Kampen om undergrunden)

System: Hinterlandet
Genre: Fantasy
Deltagere: 1 GM, 2-6 spillere

Af

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Download

PDF Scenariet (VC) (1,4 MB)
PDF Scenariet (Hygge) (1,4 MB)

Foromtale

På kanten til Kejserriget ligger en ødemark kaldet Hinterlandet. I begyndelsen troede man landet tomt og ubeboet, men ekspedition efter ekspedition af eventyrere har afsløret, at Hinterlandet gemmer ruinerne af en
ældgammel civilisation, der er forsvundet ud af historie-bøgerne. Kom med på ekspedition ud i Hinterlandet til de glemte ruiner.

Hinterlandet på Viking-Con består af fire forskellige eventyr. Eventyrerne hænger ikke sammen, men er helt forskellige eventyr, der kan spilles i fri rækkefølge. De fire eventyr vil være til rådighed i hver spilblok.

Den hemmelige have
Kobolder, gobliner, og troldmænd, så fæle, vi ikke vil nævne deres navne har et gemmested dybt under jorden, og på et røvertogt ranede troldmændene dyrebare skatte fra Kejserriget, som skal erobres tilbage.
- Er I modige nok til at jagte kejserlige skatte dybt under jorden?

Hinterlandet er oldschool fantasy-rollespil inspireret af Dungeons & Dragons. I Hinterlandet udforsker vi huler, kortlægger dungeons og konfronterer orker, gobliner og de ting, der ikke kan sættes navn på.
Regelsystemet til Hinterlandet er hurtigt at lære, og det er et rollespil, som det er let for nye spilledere at mestre.
Hinterlandet er en levende kampagne, som går på tværs af rollespilsconner. Har du en karakter fra en tidligere con, må du genbruge den på Viking-Con, og du kan bruge din karakter i alle eventyrerne på Viking-Con (hvis din karakter altså overlever, det er ikke helt ufarligt), og du kan spille videre med din karakter på kommende conner.
Hinterlandet er klassisk fantasy-rollespil, det er oldschool, og det er for alle, der gerne vil prøve at udforske huler, som det blev gjort tilbage i 1970’erne og i begyndelsen af 1980’erne. Regelkundskab er ikke nødvendigt.

Spillet på

Viking-Con 32 (2013)
CONtiki2 - Der sad en con på en tømmerflåde?! (2015)

Trivia

Links

Hinterlandets side: https://mgreis.wordpress.com/archieves/Indsend rettelser for denne side