Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Gudedræbere

Omslag till Gudedræbere

Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Mads Egedal Kirchhoff

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (0,4 MB)
PDF Karaktärer [danska] (0,2 MB)

Beskrivning

Enden er nær. Som hun har gjort utallige gange før, vil Shiva ødelægge universet for at et nyt kan blive skabt. Alt hvad vi har skabt, alt hvad vi har kæmpet for, vil forsvinde. Destruktionen er allerede begyndt, verden ligger øde hen, menneskeheden er næsten udryddet, mens Asura og andre dæmoner river igennem resterne. Hvem skulle kunne stoppe det, stoppe guderne selv, betvinger af universet, af virkeligheden selv? Måske os, små, ubetydelige mennesker...

"Gudedræbere" er et fuldstændigt vanvittigt overdrevet aktion scenarie, om at være små mennesker der skal slå massive guder ihjel. Plot er der næsten ikke tid til, udover udforskingen af spilpersonernes tragiske baggrundshistorier. Der skal nemlig motivation og følelse med hvis man skal kunne besejre universets ødelægger! Mytologien er misfortolket fra hinduismen, karakterene og settingen er japansk-agtig og det hele et underligt østligt contrafaktisk sammensurium som vil gøre enhver der rent faktisk ved noget om det stiktosset. Også er der et system til scenariet som går ud på at belønne spillerne for at lave fede beskrivelser med massere af aktion med vildere evner og flere terninger.

Hvis at spille en menneskelig samurai der fælder en tåre for sit folk før han hugger en gud på størrelse med en sol over i ét hug, så er det her et scenarie for dig. Det er ikke et scenarie for dig hvis du nogensinde kunne finde på at sige "jamen det er jo urealistisk!".

Spelat på

CONtrafaktisk (2014)
Tyrfing Con - SciFi Con (2018)


Skicka in rättelser om den här sidan