Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Gudedræbere

Forside til Gudedræbere

Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Mads Egedal Kirchhoff

Download

PDF Scenariet [dansk] (0,4 MB)
PDF Spilpersoner [dansk] (0,2 MB)

Foromtale

Enden er nær. Som hun har gjort utallige gange før, vil Shiva ødelægge universet for at et nyt kan blive skabt. Alt hvad vi har skabt, alt hvad vi har kæmpet for, vil forsvinde. Destruktionen er allerede begyndt, verden ligger øde hen, menneskeheden er næsten udryddet, mens Asura og andre dæmoner river igennem resterne. Hvem skulle kunne stoppe det, stoppe guderne selv, betvinger af universet, af virkeligheden selv? Måske os, små, ubetydelige mennesker...

"Gudedræbere" er et fuldstændigt vanvittigt overdrevet aktion scenarie, om at være små mennesker der skal slå massive guder ihjel. Plot er der næsten ikke tid til, udover udforskingen af spilpersonernes tragiske baggrundshistorier. Der skal nemlig motivation og følelse med hvis man skal kunne besejre universets ødelægger! Mytologien er misfortolket fra hinduismen, karakterene og settingen er japansk-agtig og det hele et underligt østligt contrafaktisk sammensurium som vil gøre enhver der rent faktisk ved noget om det stiktosset. Også er der et system til scenariet som går ud på at belønne spillerne for at lave fede beskrivelser med massere af aktion med vildere evner og flere terninger.

Hvis at spille en menneskelig samurai der fælder en tåre for sit folk før han hugger en gud på størrelse med en sol over i ét hug, så er det her et scenarie for dig. Det er ikke et scenarie for dig hvis du nogensinde kunne finde på at sige "jamen det er jo urealistisk!".

Spillet på

CONtrafaktisk 2014 (2014)
Tyrfing Con - SciFi Con (2018)


Indsend rettelser for denne side