Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

30 sølvpenge

Omslag till 30 sølvpenge

Genre: Action, Drama
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Thor Fejerskov Jensen

Ladda ned

PDF Scenario (1,9 MB)

Beskrivning

"Tilgiv mig Fader, for jeg har syndet. Jeg har urene tanker om alle kvinderne omkring mig. Jeg kan ikke få tankerne væk. Der er et mørke inden i mig der vokser og vokser. Giv mig styrke og afholdenhed til at kæmpe imod, inden det er for sent. Inden mørket æder mig op indefra. Giv mig styrke til at overkomme fristelserne. Gør mig til Dit instrument, så jeg kan overvinde og kæmpe videre i Dit navn."

30 Sølvpenge er en roadmovie, der handler om fem korsridderes rejse fra Jerusalem til Rom. Med sig bringer de et helligt relikvie: Judas Iskariots sølvpenge, der frister og korrumperer dem alle. Det er en fortælling om fortabelse eller frelse. En fortælling, hvor alt har en pris. Det vigtige er ikke endestationen, men hvordan rejsen forløber.

"I sandhed siger jeg dig, at ridderen er uden frygt og helt uden bekymringer, når han har svøbt sin krop med en brynje af jern og hans sind med en brynje af troen. Hvorfor skulle han frygte livet eller døden, thi for ham er livet Kristus og døden en belønning?"
- Bernard af Clauvaux. Liber ad milites Templi: De laude novae militae.

Spelat på

Fastaval (2014)


Skicka in rättelser om den här sidan