Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Patient 2.0

Omslag till Patient 2.0

Genre: Action, Efterforskning, Gyser

Av

✏️Michael Erik Næsby

Ladda ned

PDF Scenariet (1,2 MB)
PDF Spilpersoner (0,2 MB)
PDF Handouts (2,4 MB)

Beskrivning

"Yeah, yeah, yeah! - But tell me this: if there are so fucking many stars in our fucking galaxy which may support motherfucking intelligent life, where the fuck have they fucked the fuck off too?”

Sheriffen i Radium Gulch, 155 miles vest for Taos, New Mexico, var rimelig ophidset. Det havde været en af den slags dage, og nu stod der pludselig 4 FBI-agenter midt i det hele og tilbød deres hjælp. Ikke at han ikke kunne bruge hjælp med den nye sag, for det kunne han bestemt, men der var noget lusk med i spillet. Og desuden havde han altid syntes at der var noget skummelt ved FBI, deres ens jakkesæt og solbrillerne.
“hmm… jo, skal vi ikke starte med at se på liget af den ret kraftige dame, der blev skudt? – Vi kunne måske se om vi kunne få hende til at holde op med at spjætte som en danser i et hula-hop-orkester.” – Og så gik de alle over til den lille bygning, der bade var fængsel, lighus og ordensmagtens hovedkvarter i Radium Gulch.

Det handler om mulige zombier, mystiske selvlysende søer og udenbys gæster i et action-eventyr der blander inspiration fra bl.a. X-files og TVserien Fringe.
Det har stor prioritet at scenariet er nemt at gå til og underholdende – også for spillederen – og spillerne vil blive bedt om at spille enkelte bipersoner og formidle forskellige andre elementer undervejs
Scenariet er beregnet til 6 spillere plus en spilleder og spilletiden er sat ca 5-6 timer.
Genren er action-investigation med lidt gys og forholdsvis meget gang i den.

Spelat på

Viking-Con 32 (2013)


Skicka in rättelser om den här sidan