Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Patient 2.0

Forside til Patient 2.0

Genre: Action, Efterforskning, Gyser

Af

✏️Michael Erik Næsby

Download

PDF Scenariet (1,2 MB)
PDF Spilpersoner (0,2 MB)
PDF Handouts (2,4 MB)

Foromtale

"Yeah, yeah, yeah! - But tell me this: if there are so fucking many stars in our fucking galaxy which may support motherfucking intelligent life, where the fuck have they fucked the fuck off too?”

Sheriffen i Radium Gulch, 155 miles vest for Taos, New Mexico, var rimelig ophidset. Det havde været en af den slags dage, og nu stod der pludselig 4 FBI-agenter midt i det hele og tilbød deres hjælp. Ikke at han ikke kunne bruge hjælp med den nye sag, for det kunne han bestemt, men der var noget lusk med i spillet. Og desuden havde han altid syntes at der var noget skummelt ved FBI, deres ens jakkesæt og solbrillerne.
“hmm… jo, skal vi ikke starte med at se på liget af den ret kraftige dame, der blev skudt? – Vi kunne måske se om vi kunne få hende til at holde op med at spjætte som en danser i et hula-hop-orkester.” – Og så gik de alle over til den lille bygning, der bade var fængsel, lighus og ordensmagtens hovedkvarter i Radium Gulch.

Det handler om mulige zombier, mystiske selvlysende søer og udenbys gæster i et action-eventyr der blander inspiration fra bl.a. X-files og TVserien Fringe.
Det har stor prioritet at scenariet er nemt at gå til og underholdende – også for spillederen – og spillerne vil blive bedt om at spille enkelte bipersoner og formidle forskellige andre elementer undervejs
Scenariet er beregnet til 6 spillere plus en spilleder og spilletiden er sat ca 5-6 timer.
Genren er action-investigation med lidt gys og forholdsvis meget gang i den.

Spillet på

Viking-Con 32 (2013)


Indsend rettelser for denne side