Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Glaumvorax’ huler

System: D&D Basic

Av

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Beskrivning

Langt ude i Hinterlandet ligger dragens rede. Her vogter Glaumvorax, en hæslig, gammel drage, over de utallige skatte, han plyndrede fra Kejserriget. Siden har slog sig ned her, er eventyrere flokkedes ved en lille, ensom kejserlig forpost for at plyndre Glaumvorax’ skat. Mange har forsøgt sig, og nogen er kommet tilbage med forunderlige skatte fundet i Hinterlandet. Mange er døde undervejs. Med en lille flok venner er du rejst til forposten for at vinde hæder og skatte. Nu venter Hinterlandet og dets mange mysterier.

Glaumvorax’ huler er Old School og klassisk fantasy rollespil, hvor eventyrere drager fra forposten ud i ødemarken for at udforske, jagte skatte og finde Glaumvorax og besejre ham. Scenariet bruger en retro-udgave af Dungeons & Dragons-reglerne inspireret af D&D basic (“den røde æske”).

Glaumvorax’ huler er en minikampagne, der spilles i alle blokkene på Viking-Con. Overlever din karakter i en blok, kan du genbruge ham i de næste blokke og på den måde samle udstyr og levels nok til at kunne besejre Glaumvorax. Glaumvorax er en magtfuld drage, og du skal ikke regne med at være stærk nok til at besejre ham i første forsøg.
Reglerne til Glaumvorax’ huler er simple og læres, mens der spilles.

Spelat på

Viking-Con 31 (2012)


Skicka in rättelser om den här sidan