Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Glaumvorax’ huler

System: D&D Basic

Af

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Foromtale

Langt ude i Hinterlandet ligger dragens rede. Her vogter Glaumvorax, en hæslig, gammel drage, over de utallige skatte, han plyndrede fra Kejserriget. Siden har slog sig ned her, er eventyrere flokkedes ved en lille, ensom kejserlig forpost for at plyndre Glaumvorax’ skat. Mange har forsøgt sig, og nogen er kommet tilbage med forunderlige skatte fundet i Hinterlandet. Mange er døde undervejs. Med en lille flok venner er du rejst til forposten for at vinde hæder og skatte. Nu venter Hinterlandet og dets mange mysterier.

Glaumvorax’ huler er Old School og klassisk fantasy rollespil, hvor eventyrere drager fra forposten ud i ødemarken for at udforske, jagte skatte og finde Glaumvorax og besejre ham. Scenariet bruger en retro-udgave af Dungeons & Dragons-reglerne inspireret af D&D basic (“den røde æske”).

Glaumvorax’ huler er en minikampagne, der spilles i alle blokkene på Viking-Con. Overlever din karakter i en blok, kan du genbruge ham i de næste blokke og på den måde samle udstyr og levels nok til at kunne besejre Glaumvorax. Glaumvorax er en magtfuld drage, og du skal ikke regne med at være stærk nok til at besejre ham i første forsøg.
Reglerne til Glaumvorax’ huler er simple og læres, mens der spilles.

Spillet på

Viking-Con 31 (2012)


Indsend rettelser for denne side