Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Eksil fra verden

Omslag till Eksil fra verden

(aka: Exile)

Genre: Novellescenarie
Deltagare: 1 SL, 3 spelare

Av

✏️Asbjørn Olsen
📰Lars Kaos Andresen

Ladda ned

PDF Scenario (1,2 MB)
PDF Scenario [engelska] (4,6 MB)

Beskrivning

A sidder alene i sin lejlighed. Kigger ud gennem vinduet, og ser en skikkelse i lejligheden overfor, der gør rent. Skikkelsen stopper op, og det ser ud som om den kigger imod A. A dukker hovedet, nærmest panisk. Det går aldrig godt når A kommer i kontakt med andre mennesker. Det er ikke fordi A ikke vil snakke med andre mennesker, men det er bare svært. Og det er også som om at de ikke rigtig vil snakke med A. Måske fordi A aldrig rigtig får sagt noget.

Et andet sted, i en anden tid, går A igennem mørket. Det er snart længe siden at solen gik ned for sidste gang. Det er snart længe siden at A har set solen. Det er koldt og mørkt, og A har ikke set nogle mennesker i meget lang tid. Ved siden af A hopper den hvide kat fra det ene biltag til det andet. Bag ved sig kan A hører sin skygge diskutere med ensomheden selv. De savner vist alle solen. Katten fortæller den kan se en skikkelse i horisonten. Alle fryser og bliver helt stille.

Eksil fra verden handler om ensomhed og mørke. Tonen er dyster, melankolsk og surrealistisk, men med et glimt af håb. Spilstilen skifter imellem fortællespil om A i storbyen, og karakterspil i en fremtid hvor solen gik ned og aldrig stod op igen. Eksil fra verden er for dig der godt kan lide en langsom, underlig og dvælende stil, og som ikke har noget imod at spille et begreb, en skygge eller en kat.

Spillet er for 1 spilformidler og 3 spillere. Scenariet er en novelle, og tager derfor ikke mere end 2 timer.

Bleak – Surreal – Loneliness

Exile is all about loneliness and darkness. It is the game for you if you like a ponderous, peculiar and deliberate style and will not mind playing a concept, a shadow or a cat.
The tone is bleak, melancholic and surreal – but with a glimmer of hope. Play sometimes takes the shape of narrating a shared story, other times the players play characters in a future where the sun set and never rose again. There are no real goals for the characters in Exile, and the game is all about that feeling in the dark.

Spelat på

Forum (2012)
Ude af ConTrol^2 (2013)
Stockholm Scenario Festival (2013)

Priser

Forum (2012)

Vinnare, Projekt Særimner

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan