Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Apocalypse Drow

Omslag till Apocalypse Drow

System: Simpelt terningsystem
Genre: Fantasy
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Kristian Bach Petersen
🎨Tore Mølgaard Sæderup
📰Tue Bach Petersen

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (2,1 MB)

Beskrivning

Drixal Brieche er forsvundet. I ly af natten deserterede den berygtede Drow krigsherre og drog mod overfladen.

Nu breder historierne sig i the Underdark. Om fristedet Lightport, hvorfra den engang så frygtede general og strateg prædiker fred og næstekærlighed til underverdenens racer. Om horderne af tilhængere, der flokkes mod dette refugium, der ligger lige under overfladen, tæt på den brændende sol.

Drixal Brieche er farligere end nogensinde. Så nu bliver et skib sendt afsted fra Menzoberranzan, bærende på en Drow elitegruppe, hvis eneste mission er at tilendebringe Drixal Brieches kommando. Tilendebringe den med hvad end midler det kræver.

Anført af en højgravid datter og præstinde fra Hus Baenre, må gruppen, bestående af hendes jaloux bror, to tidligere elskere og en vantro, overleve the Underdark, og hinanden, for at nå frem til deres endelige destination.

Vil de nå frem til Lightport, og hvis de gør, vil de være i stand til at dræbe Drixal Brieche? Vil de overhovedet ønske at gøre det? Og hvad med barnet i præstindens skød? Hvem er faderen og hvilken skæbne venter forude for denne ufødte skabning?

Apocalypse Drow er et patosladet og intrigefyldt scenarieoplæg om ondskab, besættelse, skæbne, arv og udfrielse. Om fem Drows på vej op ad en mørk flod, imod lyset.

Spelat på

Fastaval (2012)


Skicka in rättelser om den här sidan