Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Apocalypse Drow

Forside til Apocalypse Drow

System: Simpelt terningsystem
Genre: Fantasy
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Kristian Bach Petersen
🎨Tore Mølgaard Sæderup
📰Tue Bach Petersen

Download

PDF Scenariet [dansk] (2,1 MB)

Foromtale

Drixal Brieche er forsvundet. I ly af natten deserterede den berygtede Drow krigsherre og drog mod overfladen.

Nu breder historierne sig i the Underdark. Om fristedet Lightport, hvorfra den engang så frygtede general og strateg prædiker fred og næstekærlighed til underverdenens racer. Om horderne af tilhængere, der flokkes mod dette refugium, der ligger lige under overfladen, tæt på den brændende sol.

Drixal Brieche er farligere end nogensinde. Så nu bliver et skib sendt afsted fra Menzoberranzan, bærende på en Drow elitegruppe, hvis eneste mission er at tilendebringe Drixal Brieches kommando. Tilendebringe den med hvad end midler det kræver.

Anført af en højgravid datter og præstinde fra Hus Baenre, må gruppen, bestående af hendes jaloux bror, to tidligere elskere og en vantro, overleve the Underdark, og hinanden, for at nå frem til deres endelige destination.

Vil de nå frem til Lightport, og hvis de gør, vil de være i stand til at dræbe Drixal Brieche? Vil de overhovedet ønske at gøre det? Og hvad med barnet i præstindens skød? Hvem er faderen og hvilken skæbne venter forude for denne ufødte skabning?

Apocalypse Drow er et patosladet og intrigefyldt scenarieoplæg om ondskab, besættelse, skæbne, arv og udfrielse. Om fem Drows på vej op ad en mørk flod, imod lyset.

Spillet på

Fastaval (2012)


Indsend rettelser for denne side