Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Adams venner

Omslag till Adams venner

System: Systemløst
Genre: Komedie, Novellescenarie
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Michael Erik Næsby

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (1,7 MB)

Beskrivning

Solen var på vej ned over den gamle forfaldne legeplads. De fire ryttere sad på deres heste og ventede tålmodigt. De var blevet hidkaldt og havde atter besvaret kampråbet med usvigelig trofasthed. Der var en tung stemning i tusmørket. Som om der denne gang stod endnu mere på spil end der plejede. I det fjerne så de unge Adam nærme sig med tøvende skridt.

Den 12-årige Adam er ved at blive for gammel til imaginære venner. Tung om hjertet har han besluttet at tage afsked med sin barndoms tro følgesvende i et lettere melankolsk novellescenarie, hvor tingene slet ikke går efter planen.
"Adams Venner" handler om at blive voksen. Om modenhed, fantasi, frihed og varm æbletærte i det store træ bag legepladsen. Spillerne er de fire imaginære venner, mens spillederen står for den unge Adams rolle. Scenariet varer nøjagtig 1 time og 16 minutter, og spillederen vil kunne køre det efter ca. et kvarters forberedelsestid.

Der bydes på et koncentrat af godt gammeldags rollespil med fokus på indlevelse blandet med en ukonventionel rollebesætning i et spil om unge Adams fremtidige skæbne. Der vil desuden være æbletærte, saftevand og et vækkeur.

Spelat på

Fastaval (2011)
Fastaval (2014)

Priser

Fastaval (2011)

Nominerad, Bedste Roller [+]
Nominerad, Juryens Specialpris [+]

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan