Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Rorschach Redemption

Omslag till Rorschach Redemption

System: Pathfinder
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Stefan Skriver Lægteskov

Ladda ned

PDF Scenarie (0,9 MB)
PDF Karakterer (0,9 MB)
PDF Scenarie (printervenlig uden baggrund) (0,4 MB)
PDF Karakterer (printervenlig uden baggrund) (0,4 MB)
PDF Kort (8,0 MB)

Beskrivning

Mørk himmel, kolde regnvåde glatte klipper, en indre borggård med indadvendte pigge. De peger som anklagende fingre på de fire nye fanger. Deres tunge lænker så vægtige som deres skyld, bortset fra den ene, en paladin med rent hjerte, hvis tilstedeværelse vil forandre alt. En vagt i brystpanser og holder en massiv sort metalstang han rytmisk og prøvende lader falde ned i hans anden hånd. Fængselsinspektøren smiler sit vidende smil og hilser de nye indsatte: ”Velkommen til Rorschach, stedet hvor I kommer til at dø, måske endda flere gange.”

En øde klippeø langt fra kysten, et fort med tykke mure og høje tårne hvor årvågne vagter bevæbnet med armbrøster nervøst går deres runder, velvidende at dem de bevogter, er de værste af de værste. Her bag adamantiumtremmerne sidder snigmorderen i sin celle ved siden af den kannibalistiske nekromantiker der selv har celle op ad præsten der ofrede uskyldige til sin mørke guds ære. Fanger der har været i stand til at begå unævnelige forbrydelser mod uskyldige, og som ikke ville tøve et sekund med at flå halsen ud på deres vogtere.

Rorschach Redemption er et scenarie hvor man spiller de indsatte i et fængsel i en D&D verden. Det handler om at bruge en spinkel alliance mellem en gruppe magtfulde skurke og en enkelt renhjertet paladin til at forsøge at slippe væk, og hvad der så sker når det går galt. Du vil få lov til at spille fantasyskurk smidt i fængsel efter at være blevet besejret, eller måske den uskyldige paladin der er nødt til at dele tag med dem han engang selv har anbragt der. Det bliver hektisk, brutalt og der vil være tab undervejs. Så er spørgsmålet, ender nogen med at undslippe?

Spelat på

Fastaval (2011)


Skicka in rättelser om den här sidan