Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Rorschach Redemption

Vorderseite für Rorschach Redemption

System: Pathfinder
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 5 Spieler

Von

✏️Stefan Skriver Lægteskov

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (0,9 MB)
PDF Rollen [Dänisch] (0,9 MB)
PDF Szenario (printervenlig uden baggrund) [Dänisch] (0,4 MB)
PDF Rollen (printervenlig uden baggrund) [Dänisch] (0,4 MB)
PDF Kort [Dänisch] (8 MB)

Beschreibung

Mørk himmel, kolde regnvåde glatte klipper, en indre borggård med indadvendte pigge. De peger som anklagende fingre på de fire nye fanger. Deres tunge lænker så vægtige som deres skyld, bortset fra den ene, en paladin med rent hjerte, hvis tilstedeværelse vil forandre alt. En vagt i brystpanser og holder en massiv sort metalstang han rytmisk og prøvende lader falde ned i hans anden hånd. Fængselsinspektøren smiler sit vidende smil og hilser de nye indsatte: ”Velkommen til Rorschach, stedet hvor I kommer til at dø, måske endda flere gange.”

En øde klippeø langt fra kysten, et fort med tykke mure og høje tårne hvor årvågne vagter bevæbnet med armbrøster nervøst går deres runder, velvidende at dem de bevogter, er de værste af de værste. Her bag adamantiumtremmerne sidder snigmorderen i sin celle ved siden af den kannibalistiske nekromantiker der selv har celle op ad præsten der ofrede uskyldige til sin mørke guds ære. Fanger der har været i stand til at begå unævnelige forbrydelser mod uskyldige, og som ikke ville tøve et sekund med at flå halsen ud på deres vogtere.

Rorschach Redemption er et scenarie hvor man spiller de indsatte i et fængsel i en D&D verden. Det handler om at bruge en spinkel alliance mellem en gruppe magtfulde skurke og en enkelt renhjertet paladin til at forsøge at slippe væk, og hvad der så sker når det går galt. Du vil få lov til at spille fantasyskurk smidt i fængsel efter at være blevet besejret, eller måske den uskyldige paladin der er nødt til at dele tag med dem han engang selv har anbragt der. Det bliver hektisk, brutalt og der vil være tab undervejs. Så er spørgsmålet, ender nogen med at undslippe?

Hier gespielt worden

Fastaval (2011)


Korrektionen für diese Seite einschicken