Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Ascalon-dynastiet

Omslag till Ascalon-dynastiet

System: Hjemmelavet
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Troels Ken Pedersen
✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (8,5 MB)
PDF Flashback-scener [danska] (0 MB)

Beskrivning

I det andet årtusinde efter Atlantis' fald herskede kaos efter, at det elamitiske styre var faldet for barbarhorderne fra bjergene. De kimmiriske rytterfolk havde styrtet det vidtstrakte rige i grus, og dets arvtagere var de nazræiske bystater. Blandt bystaterne var Ascalon. I midten af tredje årtusinde efter Atlantis' fald samledes et nyt imperium omkring den nazræiske bystat Ascalon, der stod frem til det første sumeriske rige, Ubaide-styret, voksede frem.

Dette er beretningen om Ascalon-dynastiets oprindelse. Dette er historien om, hvorledes et blodsbroderskab af lykkeriddere og vovehalse henover en menneskealder lagde kimen på slagmarken, på tronen og på blodige lagener til et rige, der skulle bestå i årtusinder, og hvis omfang først skulle blive overgået af Alexander den store, og som efterlod et uudsletteligt indtryk på historien. Idag er deres rige støv, men deres arv lever videre.

Vær med til at skabe arven fra Ascalon. Grundlæg det største rige i den hyperboræiske æra siden Atlantis.

Ascalon-dynastiet er et episk slægtsdrama om de mennesker, der grundlagde oldtidens største kejserrige. Scenariet anvender et specialdesignet regelsystem til at guide spillerne gennem et af historiens største dramaer.

Spelat på

Fastaval (2010)


Skicka in rättelser om den här sidan