Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Ascalon-dynastiet

Vorderseite für Ascalon-dynastiet

System: Hjemmelavet
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Troels Ken Pedersen
✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (8,5 MB)
PDF Flashback-scener [Dänisch] (0 MB)

Beschreibung

I det andet årtusinde efter Atlantis' fald herskede kaos efter, at det elamitiske styre var faldet for barbarhorderne fra bjergene. De kimmiriske rytterfolk havde styrtet det vidtstrakte rige i grus, og dets arvtagere var de nazræiske bystater. Blandt bystaterne var Ascalon. I midten af tredje årtusinde efter Atlantis' fald samledes et nyt imperium omkring den nazræiske bystat Ascalon, der stod frem til det første sumeriske rige, Ubaide-styret, voksede frem.

Dette er beretningen om Ascalon-dynastiets oprindelse. Dette er historien om, hvorledes et blodsbroderskab af lykkeriddere og vovehalse henover en menneskealder lagde kimen på slagmarken, på tronen og på blodige lagener til et rige, der skulle bestå i årtusinder, og hvis omfang først skulle blive overgået af Alexander den store, og som efterlod et uudsletteligt indtryk på historien. Idag er deres rige støv, men deres arv lever videre.

Vær med til at skabe arven fra Ascalon. Grundlæg det største rige i den hyperboræiske æra siden Atlantis.

Ascalon-dynastiet er et episk slægtsdrama om de mennesker, der grundlagde oldtidens største kejserrige. Scenariet anvender et specialdesignet regelsystem til at guide spillerne gennem et af historiens største dramaer.

Hier gespielt worden

Fastaval (2010)


Korrektionen für diese Seite einschicken