Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Tandhjulets krav

Omslag till Tandhjulets krav

Deltagare: 6 spelare

Av

✏️Carsten Andreasen (II)
✏️Martin Horn Pedersen

Ladda ned

PDF Scenariet (1,6 MB)

Beskrivning

I de sidste par år af det 19. århundrede tramper Europas nye elite frem på en bølge af udvikling, forandring og den ny dampteknologis vidundere. Intet sted er dette tydeligere end i England, hvor den britiske adel og videnskabsmændene sammen, leder landet mod en fremtid af videnskab og magt. De britiske byer er præget af stål, damp, røg, arbejderens bøjede ryg, adelens tanker og ingeniørens tegninger.

På den britiske østkyst bliver de bedste håndværkere, smede, specialister og de førende videnskabsmænd samlet for, at påbegynde Britannias største projekt siden Stonehenge. Projektet er omgivet af hemmelighedskræmmeriDu sidder på dit kontor og læser den seneste artikel omkring videnskabens triumftog igennem Europa og behovet for flere arbejdere til de europæiske fabrikker, da døren bliver åbnet af et kurer i klædt i prinsen af Wales´ farver. Han afleverer et foldet papir, bukker og forlader lokaletHKH Prinsen af Wales inviterer her med dem til at deltage i et projekt af største vigtighed for nationen, dette drejer sig omkring forskning og praktisk udførelse af denne, nødvendigheden baseret på international politik. Forventningen er at de vil stille deres eksceptionelle viden og ekspertise inden for deres forskningsfelt til kongerigets rådighed.
Diskretion vil blive værdsat og de vil derudover få mulighed for at få projektet præsenteret nærmere af HKH selv.

De bedes stille på Felixstowes banegård inden 14dage.


Men hvad skal du forvente at få af scenariet?
Forvent et scenarie der lægger op til behandling af problemstillinger gennem spillernes handlinger og fortællinger. Scenariet er for den spiller der vil opleve en historie der kan drejes på et splitsekund, samt hvor verden og dens grænser kun defineres af spillerne - men mest af alt er scenariet for den spiller der kan lide steam-punk, men ikke synes at nogen verden er for vigtig, til ikke at blive udsat for nye tilgange og spilteknikker.

Spelat på

Fastaval (2010)


Skicka in rättelser om den här sidan