Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Tandhjulets krav

Forside til Tandhjulets krav

Deltagere: 6 spillere

Af

✏️Carsten Andreasen (II)
✏️Martin Horn Pedersen

Download

PDF Scenariet (1,6 MB)

Foromtale

I de sidste par år af det 19. århundrede tramper Europas nye elite frem på en bølge af udvikling, forandring og den ny dampteknologis vidundere. Intet sted er dette tydeligere end i England, hvor den britiske adel og videnskabsmændene sammen, leder landet mod en fremtid af videnskab og magt. De britiske byer er præget af stål, damp, røg, arbejderens bøjede ryg, adelens tanker og ingeniørens tegninger.

På den britiske østkyst bliver de bedste håndværkere, smede, specialister og de førende videnskabsmænd samlet for, at påbegynde Britannias største projekt siden Stonehenge. Projektet er omgivet af hemmelighedskræmmeriDu sidder på dit kontor og læser den seneste artikel omkring videnskabens triumftog igennem Europa og behovet for flere arbejdere til de europæiske fabrikker, da døren bliver åbnet af et kurer i klædt i prinsen af Wales´ farver. Han afleverer et foldet papir, bukker og forlader lokaletHKH Prinsen af Wales inviterer her med dem til at deltage i et projekt af største vigtighed for nationen, dette drejer sig omkring forskning og praktisk udførelse af denne, nødvendigheden baseret på international politik. Forventningen er at de vil stille deres eksceptionelle viden og ekspertise inden for deres forskningsfelt til kongerigets rådighed.
Diskretion vil blive værdsat og de vil derudover få mulighed for at få projektet præsenteret nærmere af HKH selv.

De bedes stille på Felixstowes banegård inden 14dage.


Men hvad skal du forvente at få af scenariet?
Forvent et scenarie der lægger op til behandling af problemstillinger gennem spillernes handlinger og fortællinger. Scenariet er for den spiller der vil opleve en historie der kan drejes på et splitsekund, samt hvor verden og dens grænser kun defineres af spillerne - men mest af alt er scenariet for den spiller der kan lide steam-punk, men ikke synes at nogen verden er for vigtig, til ikke at blive udsat for nye tilgange og spilteknikker.

Spillet på

Fastaval (2010)


Indsend rettelser for denne side