Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Three

System: LARP
Deltagare: 3 spelare, 2 mænd og 1 kvinde / 2 kvinder og 1 mand

Av

✏️Pierpaolo Zoffoli

Ladda ned

Word Three (0,1 MB)

Beskrivning

Three is a short role-playing live game for three people. They are stucked in a prison. They know each other. They have to find their way out...

Du har siddet isoleret i en fængselscelle i et par timer. Du har været alene i din celle, i stilhed, i et stykke tid. Pludselig taler en mands stemme til dig. Han forklarer dig ikke hvorfor du er her, blot hvordan man kommer ud. Hver at jer er alene i en celle med en telefon og et håndtag. Med førstnævnte kan du ringe til andre fanger, en af gangen og i højst tre minutter. Sidstnævnte er din udvej. Når tiden er inde vil du høre en klokke. Derefter må du beslutte dig til om du vil hive i håndtaget eller ej. Afhængigt af kombinationen af håndtag aktiveret vil der være forskellige resultater:

Hvis kun én af jer aktiverer håndtaget, vil faldlemmen under ham eller hende åbne sig og han eller hun vil falde i døden. De andre to fanger vil blive sluppet fri.

Hvis to af jer aktiverer jeres håndtag på samme tid, vil de to faldlemme under dem åbne sig, og de vil begge dø. Den resterende fange vil blive sluppet fri.

Hvis I alle sammen aktiverer jeres håndtag på samme tid, vil en af dørene åbne sig tilfældigt og slippe en af jer fri. Han eller hun vil have muligheden for at åbne én af de andre døre. Den resterende fange vil dø.

Hvis ingen af jer aktiverer et håndtag, vil I alle dø.

Spelat på

Fastaval (2009)


Skicka in rättelser om den här sidan