Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Manden fra Cali

System: GURPS

Av

✏️Morten Lund

Beskrivning

Regnen pisker mod ruden til opholdstuen på Crystal River CoastGuard Station, Florida. Klokken snegler sig af sted mod klokken fire om morgenen, og uden for begynder de allerførste svage tegn på daggryet at vise sig. Fjernsynet viser en tåbelig film, der mest af alt handler om kønne, letpåklædte kvinder og hurtige biler.

I et hjørne af lokalet sidder fire mænd og en kvinde i mørkeblå nylon vindjakker og døser hen, mens besætningerne på basens redningshelikoptere sidder og spiller kort eller højlydt diskuterer skuespillerindernes åbenlyse fortrin. Alarmsignalet fra højtaleren skærer igennem støjen og vækker de fem med et sæt, som om det var nogen, der havde givet dem et kraftigt stød.

"Giv agt! Scramble, Scramble: Alpha besætning til briefing; takeoff om 5 minutter, Sentry Delta har sporet en kontakt der passer på beskrivelsen, Bronco flight skygger p.t. Målet er tomotorers propelmaskine, tilsyneladende på vej mod nødbanen ved Willard's Grove. Lokalt politi er underrettet, og Task Group November er allerede i luften og på vej mod stedet, Let's go!"

På vej ud af døren vender piloten sig mod de fem: "Okay, nu får vi se om jeres oplysninger er det værd. Tag hellere nogle brækposer med, det bliver en grov tur, hvis vi skal komme frem først!"

De fem samler deres ting sammen, checker deres våben en sidste gang, giver hinanden et thumbs up, og løber så ud i regnen og vinden, hen mod helikopteren der allerede er ved at starte op. Lige før kvinden forsvinder op i kabinen, kan man lige skimte bogstaverne på hendes jakke i skæret fra landingslysene på helikopteren: D.E.A. -DRUG ENFORCEMENT AGENCY.

Spelat på

Orkon - Mafia (1998)
"Tanken?!" Con II Take 2 (1998)


Skicka in rättelser om den här sidan