Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Manden fra Cali

System: GURPS

Af

✏️Morten Lund

Foromtale

Regnen pisker mod ruden til opholdstuen på Crystal River CoastGuard Station, Florida. Klokken snegler sig af sted mod klokken fire om morgenen, og uden for begynder de allerførste svage tegn på daggryet at vise sig. Fjernsynet viser en tåbelig film, der mest af alt handler om kønne, letpåklædte kvinder og hurtige biler.

I et hjørne af lokalet sidder fire mænd og en kvinde i mørkeblå nylon vindjakker og døser hen, mens besætningerne på basens redningshelikoptere sidder og spiller kort eller højlydt diskuterer skuespillerindernes åbenlyse fortrin. Alarmsignalet fra højtaleren skærer igennem støjen og vækker de fem med et sæt, som om det var nogen, der havde givet dem et kraftigt stød.

"Giv agt! Scramble, Scramble: Alpha besætning til briefing; takeoff om 5 minutter, Sentry Delta har sporet en kontakt der passer på beskrivelsen, Bronco flight skygger p.t. Målet er tomotorers propelmaskine, tilsyneladende på vej mod nødbanen ved Willard's Grove. Lokalt politi er underrettet, og Task Group November er allerede i luften og på vej mod stedet, Let's go!"

På vej ud af døren vender piloten sig mod de fem: "Okay, nu får vi se om jeres oplysninger er det værd. Tag hellere nogle brækposer med, det bliver en grov tur, hvis vi skal komme frem først!"

De fem samler deres ting sammen, checker deres våben en sidste gang, giver hinanden et thumbs up, og løber så ud i regnen og vinden, hen mod helikopteren der allerede er ved at starte op. Lige før kvinden forsvinder op i kabinen, kan man lige skimte bogstaverne på hendes jakke i skæret fra landingslysene på helikopteren: D.E.A. -DRUG ENFORCEMENT AGENCY.

Spillet på

Orkon - Mafia (1998)
"Tanken?!" Con II Take 2 (1998)


Indsend rettelser for denne side