Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Blood and Gold

System: D&D 3rd Edition Dragonlance

Av

✏️Michelle Sørensen

Beskrivning

Takhisis styrker presser på fra øst. Horder af ogres, sorte præster, onde drager og magtsyge mennesker, alle ledet af Takhisis dragegeneraler, vælter ind over de solamniske grænser. Ondskaben trækker et mørkt tæppe af død og ødelæggelse over Ansalon fra øst.

Men midt i mørket lyser håbet stadig. Dragegeneralen Kitiara og hendes hær blev drevet på flugt ved den højeste Klerists tårn, og de solamiske riddere har fået et pusterum. De gode dragers tilbagevenden, efter deres lange isolation, har sendt en besked til mørkets tropper. Det gode opgiver ikke uden kamp!

I denne kaotiske verden, midt i byen Palanthas i en lille travl kro på et lige så travlt gadehjørne, sidder en gruppe skattejægere og venter på et tip. Et eller andet der kan sende dem afsted imod deres næste store fangst. Fra den anden ende af rummet kigger to øjne ud under en en tung hætte. En hånd rækker ud fra en kåbe og griber fat om et krus på bordet. Det tømte krus stilles tilbage, og manden i kåben tillader sig en klukken. “Jamen du godeste” hvisker han for sig selv. “Den her dag bliver bare bedre og bedre”.

Spelat på

DrageCon 5 (2007)


Skicka in rättelser om den här sidan