Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Blood and Gold

System: D&D 3rd Edition Dragonlance

Von

✏️Michelle Sørensen

Beschreibung

Takhisis styrker presser på fra øst. Horder af ogres, sorte præster, onde drager og magtsyge mennesker, alle ledet af Takhisis dragegeneraler, vælter ind over de solamniske grænser. Ondskaben trækker et mørkt tæppe af død og ødelæggelse over Ansalon fra øst.

Men midt i mørket lyser håbet stadig. Dragegeneralen Kitiara og hendes hær blev drevet på flugt ved den højeste Klerists tårn, og de solamiske riddere har fået et pusterum. De gode dragers tilbagevenden, efter deres lange isolation, har sendt en besked til mørkets tropper. Det gode opgiver ikke uden kamp!

I denne kaotiske verden, midt i byen Palanthas i en lille travl kro på et lige så travlt gadehjørne, sidder en gruppe skattejægere og venter på et tip. Et eller andet der kan sende dem afsted imod deres næste store fangst. Fra den anden ende af rummet kigger to øjne ud under en en tung hætte. En hånd rækker ud fra en kåbe og griber fat om et krus på bordet. Det tømte krus stilles tilbage, og manden i kåben tillader sig en klukken. “Jamen du godeste” hvisker han for sig selv. “Den her dag bliver bare bedre og bedre”.

Hier gespielt worden

DrageCon 5 (2007)


Korrektionen für diese Seite einschicken