Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Suiter

Deltagare: Inga SL, 4 spelare

Av

✏️Sigurd Buch Kristensen

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (0,2 MB)

Beskrivning

Et rodet handskerum. Tomme cigaretpakker. Et fyldt askebæger. Skodder på gulvet. Tomme papkrus med en vedhængende stank af kaffe. Småpenge. Tændstikker. Solbriller, og en enkelt pistol. Et skilt. Privatdetektiver.

"Jeg siger dig Milo, han pisser på brættet!"

Et rodet hotelværelse. Et bord. Halvtomme flasker. Et par kanyler. Pokerfjæset trukket godt op om skuldrene. En kuffert med penge. Et internt opgør mellem venner. Nogle der træder forkert på trappen og ser sig over skulderen. Alle med en pistol på tændingen.

"Så få dog den køter til at pisse udenfor..."

De var sikre på, at de havde dem denne gang. Milo rettede på sit slips, og tændte for vinduesviskeren. Det var begyndt at regne.

Suiter er et kortvarigt rollespil om privatdetektiverne Milo og Kris' forsøg på at få det store gennembrud inden for rækkevidde. Men det er også historien om nattens ravne, der er endt i en alvorlig knibe. En alvorlig knibe, som skal løses internt. En kamp mod uret, hvor teksten leverer stemningen og instruktionerne. En kamp mod døden, hvor I leverer rollespillet, intrigerne og gør historien til jeres egen.

Spelat på

Hyggecon (2005)


Skicka in rättelser om den här sidan