Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Suiter

Vorderseite für Suiter

Teilnehmer: Kein Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Sigurd Buch Kristensen

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (0,2 MB)

Beschreibung

Et rodet handskerum. Tomme cigaretpakker. Et fyldt askebæger. Skodder på gulvet. Tomme papkrus med en vedhængende stank af kaffe. Småpenge. Tændstikker. Solbriller, og en enkelt pistol. Et skilt. Privatdetektiver.

"Jeg siger dig Milo, han pisser på brættet!"

Et rodet hotelværelse. Et bord. Halvtomme flasker. Et par kanyler. Pokerfjæset trukket godt op om skuldrene. En kuffert med penge. Et internt opgør mellem venner. Nogle der træder forkert på trappen og ser sig over skulderen. Alle med en pistol på tændingen.

"Så få dog den køter til at pisse udenfor..."

De var sikre på, at de havde dem denne gang. Milo rettede på sit slips, og tændte for vinduesviskeren. Det var begyndt at regne.

Suiter er et kortvarigt rollespil om privatdetektiverne Milo og Kris' forsøg på at få det store gennembrud inden for rækkevidde. Men det er også historien om nattens ravne, der er endt i en alvorlig knibe. En alvorlig knibe, som skal løses internt. En kamp mod uret, hvor teksten leverer stemningen og instruktionerne. En kamp mod døden, hvor I leverer rollespillet, intrigerne og gør historien til jeres egen.

Hier gespielt worden

Hyggecon (2005)


Korrektionen für diese Seite einschicken