Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Into Their Own

Omslag till Into Their Own

System: World of Darkness (light)
Genre: Gyser, Intrige
Deltagare: 7 spelare

Av

✏️Jhez Salin
🎨Tore Mølgaard Sæderup

Beskrivning

Kæreste Alex!

Ja, du har ret. Der er efterhånden gået 5 år siden vi forlod highschool. Ryan giftede sig med Caroline, som du ved. Amanda... tjah, du ved jo, hvad der skete med Mandy. Det er rigtigt, at Mark og jeg kom sammen i en periode, men vi brød op for nogle måneder siden. Mark var for jaloux. Det gik bare ikke. Rico... der går mange vilde rygter. Det er svært at sige helt præcist, hvad han har lavet.

Vi snakker ikke om den der Halloween aften. Faktisk snakker vi ikke så meget sammen. Det er ikke, fordi vi er uvenner, men der skete for meget. For mange hemmeligheder kom frem i lyset og gjorde det svært at vide, hvad sandheden var. Men nu har vi altså besluttet os til at samles i weekenden. Det var Marks forslag. Vidste du forøvrigt, at han har fået udgivet sin første bog og at den næste er på vej? Jeg er stolt af ham, selvom...

Nå, men Mark foreslog, at jeg inviterede dig også. Så hvis du har lyst til at komme, skal du være velkommen. Ring lige, så jeg kan give dig detaljerne. Jeg savner dig - det har været svært at undvære dig, men jeg kan godt forstå, at det var vigtigt for dig at tage afsted. Men du skriver ikke tit nok, og mor siger, at du ikke ringer så ofte. Her går det ellers godt. Far har det godt igen. Stephanie er meget populær i highschool. Hun skifter kæreste hver anden uge, tror jeg. Petrina er klassens klovn, tror jeg nok. Hun virker fuldstændig ukuelig. Men jeg tror vores "små" søstre savner dig, ligesom jeg gør. Så kom nu hjem.

Kærligst,
Din lillesøster Meridith

Spelat på

Viking-Con 24 (2005)
Vintersol (2006)
Con Dôme (2006)
Viking-Con 25 (2006)

Priser

Viking-Con 24 (2005)

Vinnare, Publikumsprisen, Kategori 2 (flere hold)

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan