Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Into Their Own

Forside til Into Their Own

System: World of Darkness (light)
Genre: Gyser, Intrige
Deltagere: 7 spillere

Af

✏️Jhez Salin
🎨Tore Mølgaard Sæderup

Foromtale

Kæreste Alex!

Ja, du har ret. Der er efterhånden gået 5 år siden vi forlod highschool. Ryan giftede sig med Caroline, som du ved. Amanda... tjah, du ved jo, hvad der skete med Mandy. Det er rigtigt, at Mark og jeg kom sammen i en periode, men vi brød op for nogle måneder siden. Mark var for jaloux. Det gik bare ikke. Rico... der går mange vilde rygter. Det er svært at sige helt præcist, hvad han har lavet.

Vi snakker ikke om den der Halloween aften. Faktisk snakker vi ikke så meget sammen. Det er ikke, fordi vi er uvenner, men der skete for meget. For mange hemmeligheder kom frem i lyset og gjorde det svært at vide, hvad sandheden var. Men nu har vi altså besluttet os til at samles i weekenden. Det var Marks forslag. Vidste du forøvrigt, at han har fået udgivet sin første bog og at den næste er på vej? Jeg er stolt af ham, selvom...

Nå, men Mark foreslog, at jeg inviterede dig også. Så hvis du har lyst til at komme, skal du være velkommen. Ring lige, så jeg kan give dig detaljerne. Jeg savner dig - det har været svært at undvære dig, men jeg kan godt forstå, at det var vigtigt for dig at tage afsted. Men du skriver ikke tit nok, og mor siger, at du ikke ringer så ofte. Her går det ellers godt. Far har det godt igen. Stephanie er meget populær i highschool. Hun skifter kæreste hver anden uge, tror jeg. Petrina er klassens klovn, tror jeg nok. Hun virker fuldstændig ukuelig. Men jeg tror vores "små" søstre savner dig, ligesom jeg gør. Så kom nu hjem.

Kærligst,
Din lillesøster Meridith

Spillet på

Viking-Con 24 (2005)
Vintersol (2006)
Con Dôme (2006)
Viking-Con 25 (2006)

Priser

Viking-Con 24 (2005)

Vinder, Publikumsprisen, Kategori 2 (flere hold)

Links

Scenariets hjemmeside, hvorfra det kan downloades: http://www.jhez.dk/scenario/into/Indsend rettelser for denne side