Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

AD&D (Spiltræf 91)

System: AD&D 2nd ed.

Av

✏️Curt A. F. Nielsen

Beskrivning

For et år siden lykkedes det vores "frygtløse helte" at løfte forbandelsen over gudernes dal (også kendt som vindherrernes gamle hjemsted).

Efter denne bedrift er det gået lidt sløvt. Der har siden da kun været et par små jobs (jage orker på flugt og den slags trivialiteter), da Hern Doktor Klein (halfling tyv), en ganske almindelig aften, pludselig sammenkalder de gamle sammensvorne. Arnold der Vogel (ranger/cleric) ankommer først sammen med Wilhelm von Keiser (gammel kavaleriofficer). Kort efter ankommer Gunther (dværgisk kriger med overbid), Ursula (kvindelig barbar) og Halb Chung (halvelv mager), men først sent på aftenen ankommer Humle Hausfrau (kvindelig gnomisk præst).

Alle er de spændte på hvad Klein har at sige, men de får sig en stor overraskelse, da de ser en ny gast komme ind af døren sammen med Klein. De tror ikke deres egne øjne da de ser denne lille mørke skællede hundeagtige humanoid. Arnold udbryder "Hvad skal den KOBOLD her?" og resten tænker "Hvad er nu det, er det noget med en ny kedelig doktorafhandling i koboldhistorie, eller
skulle dette være noget mere interessant"....

Spelat på

Spiltræf (1991)


Skicka in rättelser om den här sidan