Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Leader of the pack

System: Storyteller

Av

✏️Henrik Olsen

Beskrivning

Afterburneren var rødglødende da Reno pløjede ned af the Highway. Han var sent på den, men de andre Roadhawks ville nok kører videre snart, og han havde ikke lyst til at stå til regnskab overfor Johnny Roach alene.

En Corvette fuld af skrigende og letpåklædte tøser passerede ham i modsatte spor. De vinkede til ham. Et lille vip med tandstikken i hans mundvig var det eneste svar de fik. En ægte roadhawk skylle være cool døgnet rundt og hans grej skulle være i orden.

Det var Renos: Hans kværn var en Harley Sledgehammer med custom job krom casing og Hypervelocity™ kevlar-grip dæk. Alt fra rævehale til trucker nosser og den obligatoriske ørn på tanken var også en selvfølge.

Hans 2 6-løber shotguns sad over kors på hans ryg og han smilede hen for sig. Hvis Roach og hans Goons skulle gøre noget dumt, kunne de bare komme. Han var altid frisk på et showdown.

Verden: Full Throttle (beskidt post apokalyptisk verden, hvor rockere og rednecks styrer de støvede landeveje. Wild west i fremtiden. Skyd først og spørg ikke bagefter)

Spelat på

Chop Con - Killer Robots (2004)


Skicka in rättelser om den här sidan