Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Leader of the pack

System: Storyteller System

Af

✏️Henrik Olsen

Foromtale

Afterburneren var rødglødende da Reno pløjede ned af the Highway. Han var sent på den, men de andre Roadhawks ville nok kører videre snart, og han havde ikke lyst til at stå til regnskab overfor Johnny Roach alene.

En Corvette fuld af skrigende og letpåklædte tøser passerede ham i modsatte spor. De vinkede til ham. Et lille vip med tandstikken i hans mundvig var det eneste svar de fik. En ægte roadhawk skylle være cool døgnet rundt og hans grej skulle være i orden.

Det var Renos: Hans kværn var en Harley Sledgehammer med custom job krom casing og Hypervelocity™ kevlar-grip dæk. Alt fra rævehale til trucker nosser og den obligatoriske ørn på tanken var også en selvfølge.

Hans 2 6-løber shotguns sad over kors på hans ryg og han smilede hen for sig. Hvis Roach og hans Goons skulle gøre noget dumt, kunne de bare komme. Han var altid frisk på et showdown.

Verden: Full Throttle (beskidt post apokalyptisk verden, hvor rockere og rednecks styrer de støvede landeveje. Wild west i fremtiden. Skyd først og spørg ikke bagefter)

Spillet på

Chop Con - Killer Robots (2004)


Indsend rettelser for denne side