Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Romp!

System: Konflikt

Av

✏️Mads Jakobsen

Beskrivning

Venetia! Delt mellem Dagen og Nattens konger. Fastlandets huse og villaer tilhører Nattens konge. Bugten med sine gamle skibsvrag, sandbanker, styltebyer og pramme tilhører Dagens hof.

For at bevogte Dagens Ære & Ejendom er Kaptajn Monteseraph sat i kommission som leder af det 13. kompagni Marine Lanser. Hurra!

Det hele startede en aften hvor vore stolte helte opsøger Madam Sikowskis Flydende Bordel, i det lønlige håb om kredit... Og derefter gik det hastigt ned af bakke.

Romp! er et introduktions scenarium til Konflikt!, mit personlige rollespilssystem, der findes i fuld udgave på: http://dk.groups.yahoo.com/group/rollespildk/.

Krav til spillerne: Romp skal være sjovt og hurtigt. Hvis du er vægelsindet, overdrevent pedantisk eller hengiver du dig til timelange comatøse perioder, er dette derfor næppe et scenarium for dig. Det er ikke noget krav at kende reglerne indgående (Romp! er et introduktions scenarium), men vi har 4 timer; så den tid vi snakker regler går fra den tid vi bruger på at spille.

Spelat på

Viking-Con 23 (2004)

Länkar

Rollespilssystemet Konflikt!: http://dk.groups.yahoo.com/group/rollespildk/Skicka in rättelser om den här sidan