Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Romp!

System: Konflikt

Af

✏️Mads Jakobsen

Foromtale

Venetia! Delt mellem Dagen og Nattens konger. Fastlandets huse og villaer tilhører Nattens konge. Bugten med sine gamle skibsvrag, sandbanker, styltebyer og pramme tilhører Dagens hof.

For at bevogte Dagens Ære & Ejendom er Kaptajn Monteseraph sat i kommission som leder af det 13. kompagni Marine Lanser. Hurra!

Det hele startede en aften hvor vore stolte helte opsøger Madam Sikowskis Flydende Bordel, i det lønlige håb om kredit... Og derefter gik det hastigt ned af bakke.

Romp! er et introduktions scenarium til Konflikt!, mit personlige rollespilssystem, der findes i fuld udgave på: http://dk.groups.yahoo.com/group/rollespildk/.

Krav til spillerne: Romp skal være sjovt og hurtigt. Hvis du er vægelsindet, overdrevent pedantisk eller hengiver du dig til timelange comatøse perioder, er dette derfor næppe et scenarium for dig. Det er ikke noget krav at kende reglerne indgående (Romp! er et introduktions scenarium), men vi har 4 timer; så den tid vi snakker regler går fra den tid vi bruger på at spille.

Spillet på

Viking-Con 23 (2004)

Links

Rollespilssystemet Konflikt!: http://dk.groups.yahoo.com/group/rollespildk/Indsend rettelser for denne side