Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Blæsten omkring os

System: Systemløst
Genre: Sci-Fi

Av

✏️Jost L. Hansen

Beskrivning

Støvet rører på sig for første gang i flere måneder. Det har ikke mærket vindstød siden terraformeren blev slukket. Normalt ville området omkring Neutrexkomlpekset på nuværendende tidspunkt være fyldt med en øredøvende larm fra Xenias motorer, men grundet den manglende atmosfære er der lydløst.

Støvet, der lå stille hen, hvirvler til alle sider, da rumskibet Xenias thrustere sætter igang. Skibet lander nogle hundrede meter fra Neutrex’ hovedportal. Motoren slukker og støvet falder ned igen, blot for at lægge sig et nyt sted.

Lydløst kører en rampe ud fra Xenias side, vipper ned i en vinkel på 65 grader og stopper da den rammer jorden. Metallet over rampen bliver nærmest opløst og en perfekt cirkulær åbning tager form.

Først sker der ingenting. Men så, ud af Xenias åbning, træder den første af de seks besætningsmedlemmer, iklædt en mørkegrå solid rumdragt. Resten af besætningen følger efter.

Flokken når op til hovedportalen der efter sigende fører ind til hjertet af Neutrexkomlpekset. De ved blot ikke hvordan de skal aktivere portalen...

Spelat på

Orkon - Aspiranteksamen (2004)


Skicka in rättelser om den här sidan