Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Blæsten omkring os

System: Systemløst
Genre: Sci-Fi

Af

✏️Jost L. Hansen

Foromtale

Støvet rører på sig for første gang i flere måneder. Det har ikke mærket vindstød siden terraformeren blev slukket. Normalt ville området omkring Neutrexkomlpekset på nuværendende tidspunkt være fyldt med en øredøvende larm fra Xenias motorer, men grundet den manglende atmosfære er der lydløst.

Støvet, der lå stille hen, hvirvler til alle sider, da rumskibet Xenias thrustere sætter igang. Skibet lander nogle hundrede meter fra Neutrex’ hovedportal. Motoren slukker og støvet falder ned igen, blot for at lægge sig et nyt sted.

Lydløst kører en rampe ud fra Xenias side, vipper ned i en vinkel på 65 grader og stopper da den rammer jorden. Metallet over rampen bliver nærmest opløst og en perfekt cirkulær åbning tager form.

Først sker der ingenting. Men så, ud af Xenias åbning, træder den første af de seks besætningsmedlemmer, iklædt en mørkegrå solid rumdragt. Resten af besætningen følger efter.

Flokken når op til hovedportalen der efter sigende fører ind til hjertet af Neutrexkomlpekset. De ved blot ikke hvordan de skal aktivere portalen...

Spillet på

Orkon - Aspiranteksamen (2004)


Indsend rettelser for denne side